Hypericum


Capsule Antialcool 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- energizantă, vitaminizantă, remineralizantă, sedativă, antidepresivă, depurativă; calmează dorinţa de bauturi alcoolice; provoacă dezgust şi aversiune faţă de alcool; elimină carenţele de vitamine şi minerale caracteristice persoanelor dependente de alcool.

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 după fiecare masă principală, în cure de 40 zile, se face pauză 7 zile si cura se reia.

Recomandari-Adjuvant in tratamentul alcoolismului cronic prin reducerea dorinţei de a consuma bauturi alcoolice şi prin crearea unei senzaţii de dezgust şi aversiune faţă de alcool. Acestea sunt recomandate şi în migrene şi tulburări de memorie caracteristice dependenţei de alcool.
Tratamentul trebuie insoţit de o alimentaţie sănătoasă, de odihnă corespunzatoare şi de o voinţă puternică.

 

Capsule Antialergic 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati - antialergică, antioxidantă, depurativa, stimulează eliminarea toxinelor pe cale renală, digestivă şi sudoripară ,diuretică, uşor laxativă, antiinflamatore.
Ajută digestia şi stimulează funcţia hepato-biliară.

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza zilnică recomandată este de 3 capsule pe zi, câte 1 capsulă după fiecare masă principală, în cure de 40 zile. Pentru copii de la 8 ani în sus, doza recomandată este de o capsulă după masa de pranz, în cură de 40 zile.

Recomandari-Adjuvant în tratamentul diverselor alergii, urticarie. Stimulează eliminarea toxinelor din corp pe cale renală, digestivă şi sudorifică. Ajută digestia. Stimulează funcţia hepato-biliară, fiind util şi în hipercolesterolemie, gută, scăderea în greutate şi boli reumatice.

 

Capsule Antifumat 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati-antitabagice, tonice şi energizante, vitaminizante (reface necesarul de vitamine, în special vitamina C), remineralizante, detoxifiante, calmante.

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza zilnică recomandată este de 3-6 capsule, câte 1-2 înaintea fiecărei mese principale, în cure de 40 zile, cu pauză de 7 zile după care cura se poate repeta.

Recomandari-Adjuvant în tabagismul cronic, în ameliorarea afecţiunilor inflamatorii ale căilor respiratorii, în astenie fizică şi intelectuală, ameţeli, stări de nelinişte, agitaţie , tuse, migrene, pierdere de memorie, tulburări digestive caracteristice perioadelor de dezintoxicare cu nicotină şi alte substanţe toxice din fumul de ţigară.

 

Capsule Branca Ursului 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- fortifiantă, hipotensivă, diuretică, calmantă, antiinflamatoare, afrodisiacă.

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza zilnică recomandată este de 6 capsule pe zi, câte 2 capsule după fiecare masă principală, în cure de 20 zile, pauză de 3 zile şi cura se reia.
Se foloseşte cu prudenţa în caz de afecţiuni ale prostatei.

Recomandari-Adjuvant în: hipertensiune arterială, insuficienţă renală, reumatism, fortifierea organismului după naştere, anexită, metroanexită, impotentă, frigiditate, sterilitate, menopauză prematură, epilepsie, dureri de cap.

 

Capsule Catina Alba 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- tonifiant general, vitaminizanta, mineralizanta, antioxidanta, depurativa, antidiareica, antiscorbutica, astringenta, vermifuga, imunostimulenta.

Mod de folosire-Pentru adulti, doza zilnica este de 6 capsule pe zi, cate 2 capsule de 3 ori pe zi, dupa mesele principale, in cura de 30 de zile, pauza 7 zile si cura se reia. Copii de la 8 ani in sus, cate 3 capsule pe zi, dupa mesele principale, in cure de 10 zile, pauza de 7 zile si cura se reia.

Recomandari-Adjuvant in : tonifierea generala a organismului, avitaminoze, scorbut, tumori maligne, cancer de colon, herpes, zona zoster, psoriazis, arterite, varice, hipertiroidie, ulcer gastro-intestinal, hepatite si ciroza hepatica, urticarie, parazitoze, boli de piele, tabagism, alcoolism. 

Capsule Coada Calului 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- diuretică, antiseptică, dezinfectant urinar, antimicrobiană, remineralizantă, hemostatică, hipoacidifiantă.

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza zilnică recomandată este de 6 capsule pe zi, câte 2 capsule după fiecare masă principală, în cure de 60 zile.

Recomandari-Adjuvant în: tratamentul afecţiunilor renale, cardiace şi reumatismale cu retenţie de apă în ţesuturi, hipocalcemie şi osteoporoză, anemie, hiperaciditate, ulcer gastric şi duodenal, ameliorarea infecţiilor urinare şi respiratorii, hemoragii uterine, hemoroizi, hemoragii nazale, combaterea mătreţii şi transpiraţiei picioarelor, boli de piele.

 

Capsule Echinaceea 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- imunostimulatoare, antivirală, antitumorală, antiinflamatoare, cicatrizantă.

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza recomandată este de 6 capsule pe zi, câte 2 după fiecare masă, în cure de 10 zile. Pentru copii de la 8 ani în sus, 3 capsule pe zi, câte una după fiecare masă principală, în cure de 10 zile. Pauză de 7 zile şi tratamentul se poate relua.

Recomandari-Adjuvant în: creşterea imunităţii naturale a organismului, combaterea infecţiilor gripale, a herpesului, a infecţiilor respiratorii, urinare, ginecologice şi prostatitelor. Se recomandă preventiv, curativ, dar şi în perioade de covalescenţă.

 

Capsule Fructe de Padure 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- tonic general- vitaminizant- depurativ- diuretic- laxativ- dezinfectant- antihelmintic

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza recomandată este de 1-2 capsule de 3 ori pe zi, după fiecare masă principală, timp de 6 săptămâni. Pentru copii de la 6 ani în sus doza recomandată este de o capsulă de 2 ori pe zi, după mesele principale, timp de 6 săptămâni.
Capsulele se pot asocia sau alterna cu Sirop natural din Fructe de pădure.

Recomandari-Capsulele Fructe de pădure, reprezintă un tonifiant general al organismului, având rol mineralizant şi vitaminizant; ajută la întărirea imunităţii organismului. Prin efectul depurativ şi diuretic contribuie la detoxifierea organismului. Produsul este recomandat ca adjuvant în: anemie, hipocalcemie, boli reumatice, boli respiratorii şi pentru întărirea vederii.

 

Capsule Hipocolesterolemiant 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati-Diminuează colesterolul sangvin crescut şi ajută la eliminarea lui pe cale digestivă, astfel ca procesul de patrundere în circulaţia sangvină să fie redus; ajută la normalizarea celor 2 forme de colesterol: HDL şi LDL şi a triglideridelor; întârzie şi previne procesul de ateromatoză, în special în arterele coronare şi cerebrale, împiedicând apariţia infartului miocardic şi a hemoragiilor cerebrale; fluidifică sângele; normalizează circulaţia sangvină; produce vasodilataţie şi coronarodilataţie; are proprietăţi hipotensive;

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza recomandată este de 6 capsule pe zi, câte 2 capsule înaintea meselor principale, în cure de 40 zile, pauză de 10 zile şi cura se poate relua.

Recomandari-Adjuvant în reducerea colesterolului sangvin crescut şi normalizarea celor două fracţiuni ale colesterolului (HDL, LDL). Scăderea trigiceridelor. Întarzie şi previne ateroscleroza. Reduce riscul de apariţie a accidentelor vasculare şi a atacurilor ischemice.

 

Capsule Hyper Dep-Diu (detoxifiant) 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- depurative, diuretice, calmante, usor laxative, coleretic-colagoge

Mod de folosire- Pentru persoanele adulte, doza recomandată este de 6 capsule pe zi, câte 2 capsule după fiecare masă principală. Cura durează 2 luni, pauză de 2 săptămâni şi cura se reia înca 2 luni dacă este nevoie.

Recomandari-Adjuvant în îndepărtarea excesului de lichide din organism şi în eliminarea pe cale urinară, digestivă sau sudoripară, în insuficienţă cardiacă sau renală, hipertensiune arterială, afecţiuni renale, diverse boli metabolice (obezitate, gută), litiază renală. Stimulează procesul de eliminare a toxinelor, a acidului uric, a unor produşi metabolici nocivi din sânge.

 

Capsule Hyper Uro-Renal 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- diuretică, antiinflamatoare, dezinfectantă, calmantă;

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule după fiecare masă principală, în cure de 21 zile. Pentru copii de la 6 ani în sus, doza recomandată este de 3 capsule pe zi, câte una dupa fiecare masă principală, în cure de 21 de zile.

Recomandari- Produsul este recomandat în tratamentul afecţiunilor renale (nefrite, pielite, cistite, calculoză renală, edeme de natură renală).

Capsule Hyperantioxidant 60 cps
Pret: 41 RON

Proprietati-Datorita actiunii sinergice a complexului de antioxidanti naturali din compozitie, produsul Hyper Antioxidant neutralizeaza radicalii liberi de oxigen, dar si radicalii de azot, echilibrand nivelul energetic celular. Protejeaza creierul si celelalte organe de stresul oxidativ, stres cauzator al maladiilor grave cardiovasculare, bolilor inflamatorii si cronice, neurodegenerative, protejeaza impotriva aparitiei tumorilor canceroase si a proceselor degenerative ce duc la imbatranirea precoce.
Previne oboseala si stresul, optimizand procesul energetic cerebral. Ajuta la mentinerea capacitatii de memorare. Ajuta la prevenirea pierderii numarului de neuroni si a atacurilor cerebrale, la imbunatatirea sistemului de transmisie a informatiilor, prevenirea si ajutorarea cazurilor de neuropatie diabetica si a tulburarilor sistemului nervos periferic.

Mod de folosire-Doza recomandata pentru adulti este de 3 capsule pe zi, cate una dupa fiecare masa principala. Cura dureaza 2 luni, pauza de 2 saptamani, dupa care se poate relua.

Recomandari-Adjuvant in protejarea celulelor de actiunea radicalilor liberi, previne stresul oxidativ si favorizeaza procesul energetic cerebral, in prevenirea intarzierea sau ameliorarea bolilor degenerative: cardiovasculare, neurodegenerative ( boala Alzheimer) tumori canceroase, inflamatorii si in ameliorarea tulburarilor de senescenta.

 

Capsule Hyperanxietate 60 cps
Pret: 29 RON

Proprietati-Produsul Anti-Anxietate are rol de ameliorare a tulburărilor emoţionale care insoţesc stările de anxietate. Reduce starea de agitaţie, de nelinişte generală, de frică sau panică. Crează un confort psihic de rezistenţă în stările de stres. Diminuează tensiunea nervoasă şi nervozitatea în general, induce un somn liniştit şi profund, reduce insomniile. Starea de anxietate trebuie ţinută sub control, altfel poate provoca modificări somatice (reacţii neurovegetative), palpitaţii, transpiraţie şi alte tulburări emoţionale.

Mod de folosire-Adulţi: doza medie recomandată este de 3 capsule pe zi, câte una după fiecare masă principală. Doza maximă este de 6 capsule pe zi, câte 2 după fiecare masă principală. Cura durează 2 luni, pauză de 2 săptămâni, după care se poate relua. Copii de la 6 ani în sus, câte 1-2 capsule pe zi în cură de o lună, pauză de 2 săptămâni şi cura se poate relua. Capsulele se pot lua la nevoie în caz de agitaţie, nervozitate sau insomnie.

Recomandari-Se recomadă adulţilor care au stări emoţionale crescute, femeilor la premenopauză şi menopauză, persoanelor în varstă şi copiilor (peste 6 ani) foarte emotivi, hiperactivi.

 

Capsule Hyperastm 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- antispastică, sedativă, expectorantă, antialergică, antiseptică, vasodilatatoare.

Mod de folosire- Pentru adulţi, doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule, după fiecare masă principală în cure de 30 zile cu pauze de 10 zile.

Recomandari-Adjuvant în stările de astm bronşic infecţios sau infecto-alergic, caracterizat printr-o nevoie intensă de aer oxigenat, deoarece evacuarea din plămâni a aerului încărcat cu CO2 se face cu dificultate. Este recomandat în bronşite acute sau cronice prin reducerea spasmelor bronşice.
Recomandam evitarea factorilor alergici care au fost identificati prin testele de laborator

 

Capsule Hyper bil 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati-De normalizare a transaminazelor hepatice crescute; coleretică-colagogă prin stimularea fluxului biliar, ajutând în digestia grăsimilor; laxativă prin creşterea secreţiei biliare; de metabolizare a colesterolului şi de normalizare a fracţiunilor HDL şi LDL ale acestuia; antioxidantă, de distrugere a radicalilor liberi nocivi cauzatori de afecţiuni inflamatorii degenerative; de detoxifiere a ficatului la persoanele care consumă medicamente pe timp îndelungat, persoanelor care trăiesc în zone poluate, precum şi celor care nu acordă suficientă atenţie alimentaţiei.

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza recomandată este de 6 capsule pe zi, câte 2 capsule după fiecare masă principală. Pentru copii de la 6 ani în sus, doza recomandată este de 3 capsule pe zi, câte una după fiecare masă principală. Cura durează 2 luni, pauză de 2 săptămâni şi cura se poate relua.

Recomandari- Adjuvant în: dischinezii biliare, hipercolesterolemie, constipaţii cronice, afecţiuni hepatice, calculoză biliară, ciroză hepatică.
Produsul ajută la detoxifierea ficatului la persoanele care consumă medicamente pe timp îndelungat, la persoanele care trăiesc în zone poluate, precum şi celor care nu acordă suficientă atenţie alimentaţiei sănătoase.

 

Capsule Hyper bron 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- antiinflamatoare, expectorantă, antialergică, sedativă, antimicrobiană;

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule după fiecare masă principală, în cure de câte 10-14 zile.

Recomandari-Produsul Hyper-Bron este recomandat în ameliorarea afecţiunilor inflamatorii ale căilor respiratorii, bronhiilor şi alveolelor pulmonare; bronşite acute şi cronice, calmarea tusei care însoţeşte afecţiunile respiratorii.

 

Capsule Hyper calm 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- neurotrofică- calmantă.

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza zilnică recomandată este de 6 capsule pe zi, câte 2 capsule după fiecare masă principală. Cura durează 2 luni, pauză de 2 săptămâni şi cura se reia înca 2 luni, dacă este nevoie. Se poate consuma şi la nevoie în caz de insomnie sau emotivitate.

Recomandari-Adjuvant în stările de: nervozitate, stres, emotivitate crescută, migrene, nevralgii, cefalee, depresie, anorexie, oboseală fizică şi psihică, combaterea insomniilor.

 

Capsule Hyper cardio 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- cardiotonică, de reglare a tulburărilor de ritm cardiac, de tonifiere a pereţilor capilari, hipotensivă, uşor sedativă.

Mod de folosire-Doza zilnică recomandată în cazul persoanelor adulte este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi, după mesele principale. Cura durează 2 luni cu pauze de 1 lună.

Recomandari-Adjuvant în tonifierea inimii, reglarea tulburărilor de ritm cardiac, tahicardie, angină pectorală, tonifierea pereţilor capilari, hipertensiune, insomnii, tulburări de menopauză, anxietate (teamă, nelinişte), edeme cardiace. Recomandăm celor cu afecţiuni cardiovasculare un regim dietetic cu foarte puţină sare sau chiar deloc, multe fructe şi legume proaspete, sucuri naturale din fructe recoltate din zonele nepoluate, cât mai puţin zahăr şi grăsimi animale.

 

Capsule Hyper diab 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- hipoglicemiant, prin stimularea funcţiei insulino-secretoare a pancreasului endocrin care controlează metabolismul glucozei, stimulează ficatul în reglarea glicemiei; depurativă, antiseptică.

Mod de folosire-Doza zilnică recomandată, în cazul persoanelor adulte este de 6 capsule pe zi, câte 2 capsule de 3 ori pe zi, alături de tratamentul prescris de medic, dacă acesta există. Cura este de lungă durată. Nu are contraindicaţii.
O cutie conţine 60 capsule a câte 300 mg.

Recomandari-Produsul se foloseşte în scăderea zahărului din sânge la persoanele cu glicemie crescută. La bolnavii de diabet capsulele se folosesc ca adjuvant alături de tratamentul indicat de medic, având rol de a preveni şi de a ameliora afecţiunile care insoţesc diabetul zaharat cauzate de slaba circulaţie periferică (retinopatie diabetică, hipertensiune arterială, arterite). Măreşte contribuţia ficatului în reglarea glicemiei.
Se recomandă un regim alimentar dietetic cu fibre vegetale, multe legume, fructe, crudităţi de sezon, Sirop natural de Afin, Coacaz-negru, Multifruct, îndulcite cu Îndulcitor natural noncaloric.

 

Capsule Hyper diar 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- antidiareică, colagogă, dezinfectantă, antiinflamatoare, emolientă, cicatrizantă.

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza zilnică recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi, după mesele principale. Produsul se administrează în cure de 10-14 zile cu pauză de 7 zile.
O cutie conţine 60 capsule a câte 340 mg.

Recomandari-Adjuvant în inflamaţiile intestinului subţire şi gros (enterite, enterocolite,colon iritabil), caracterizate prin prezenţa scaunelor diareice. Ajută la normalizarea tranzitului intestinal şi refacerea mucoasei intestinale lezate. Substanţele active din plante vor ajuta la distrugerea şi eliminarea bacteriilor patogene. Regimul alimentar este foarte important în aceste tipuri de afecţiuni. În caz de enterita de fermentaţie sunt contraindicate legumele, fructele, dulciurile de orice fel. Se consumă multe proteine (carne fiartă, brânzeturi nefermentate). În caz de enterita de putrefacţie sunt contraindicate proteinele, fiind permise dulciurile.

 

Capsule Hyper gas 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- de scădere a acidităţii gastrice şi duodenale; de neutralizare a acidului gastric; acţiune antioxidantă, de neutalizare a radicalilor liberi; cicatrizantă.

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza recomandată este de 6 capsule pe zi, câte 2 capsule înainte de mâncare sau între mesele principale. Cura durează 2 luni, pauză 2 săptămâni şi cura se poate relua. Tratamentul se poate folosi la nevoie timp de 6 luni continuu.
O cutie conţine 60 capsule a câte 350 mg.

Recomandari-Adjuvant în : hiperaciditate gastrică, ulcer gastric şi duodenal, arsuri la stomac (pirosis), esofagită de reflux.

 

Capsule Hyper gas 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- dezinfectantă, antibacteriană, antiinflamatoare, calmantă, hemostatică.

Mod de folosire-Pentru femei, doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule înaintea meselor principale, în cure de 2 luni.
O cutie conţine 60 capsule a căte 330 mg.

Recomandari-În ameliorarea inflamaţiilor şi infecţiilor organelor genitale feminine (anexită, metroanexită, metrită), tulburări ovariene (hipermenoree, metroragii, tulburări de ciclu, leucoree), tulburări de menopauză.

 

Capsule Hyper grip 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- depurativă, sudorifică, dezinfectantă, emolientă.

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule după fiecare masă principală, în cure de 20 zile. Pentru copii de la 6 ani în sus doza recomandată este de 3 capsule pe zi, câte una după fiecare masă principală, în cure de 20 zile.
O cutie conţine 60 capsule a câte 290 mg.

Recomandari-Întăreşte imunitatea organismului, făcându-l rezistent la infecţii virale şi microbiene (guturai, gripă, faringită, laringită, amigdalită, bronşită, tuse).

Capsule Hyper helm 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- antihelmintică, diuretică, vermifugă şi vermicidă;

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza zilnică recomandată este de 6 capsule pe zi, 3 capsule dimineaţa înainte de masă şi 3 capsule seara la culcare.
Copii de la 3 la 7 ani: o capsulă dimineaţa şi o capsulă seara. Tratamentul durează 2 săptămâni, la nevoie se poate repeta după 10 zile.
Se poate asocia cu Tinctura Antihelmintica.
Este recomandat să se folosească de întreaga familie.

Recomandari-Adjuvant fitoterapeutic în giardioză (lambliază), ascardioză, oxiuroză.

 

Capsule Hyper lax 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- laxativă, diuretică, depurativă, digestivă;

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza zilnică recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi, după mesele principale în cure de 2 săptămâni. Se pot face 4 cure pe an.
O cutie conţine 60 capsule a câte 340 mg.

Recomandari-Adjuvant în constipaţii acute şi cronice, prin stimularea peristaltismului intestinal, fiind eficace şi în prevenirea sau ameliorarea indigestiilor, a hemoroizilor şi în caz de obezitate.

 

Capsule Hyper par 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- tonifiantă, vitaminizantă şi regeneratoare a firului de păr;

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza zilnică recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule după fiecare masă principală, de 3 ori pe zi, în cure de 21 zile.
O cutie conţine 60 capsule a câte 270 mg.

Recomandari-Adjuvant în tonifierea firului de păr, activarea circulaţiei periferice.
Recomandăm spălarea săptămânală a părului, aplicarea unei măşti pe păr din 2 gălbenuşuri de ou, timp de 10 minute. Alături de tratamentul cu capsule pe cale internă, se aplică un tratament extern cu Tincturplant-Păr sub formă de aplicaţii locale de 2-3 ori pe săptămână, chiar zilnic, care va ajută la întărirea şi hrănirea firului de păr, eliminarea mătreţei şi seboreei, eliminarea inflamaţiilor.

 

Capsule Hyper pot 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati-Tonic-Afrodisiac-Vitaminizant-Diuretic-Depurativ-Antiinflamator.

Mod de folosire-Intern: adulţi, doza zilnică recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi, după fiecare masă principală, în cure de 20 zile. Se face pauză 10 zile şi cura se reia.

Recomandari-Îmbunătăţirea troficităţii musculare a organismului şi creşterea potenţei sexuale masculine. Adjuvant în: impotenţă şi sterilitate masculină. Întăreşte imunitatea naturală a organismului.

 

Capsule Hyper pros 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- antiinflamatoare, diuretică, antispastică, bacteriostatică;

Mod de folosire-Pentru bărbaţi, doza zilnică recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule după fiecare masă principală, de 3 ori pe zi, în cure de 6 săptămâni. Se face pauză 10 zile după care cura se reia.
O cutie conţine 60 capsule a câte 250 mg.

Recomandari-Adjuvant în infecţiile acute şi cronice ale prostatei cu diverşi germeni bacterieni, în hipertrofia de prostată, adenom de prostată, stimularea fluxului urinar.
Recomandăm un regim alimentar sărac în sare, fără alcool, cafea neagră, ceai chinezesc, ciocolată, consumarea de fructe, în special pere, de legume, în special ceapă şi dovlecei, băi de şezut calde cu Coada-şoricelului sau Muşeţel, Flori de fân, Paie de Ovăz, Coada-calului, Valeriană.

Capsule Hyper reum 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- analgezică, diuretică, diaforetică, antimicrobiană;

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza zilnică recomandată este de 6 capsule pe zi, câte 2 capsule după fiecare masă principală, în cure de câte 21 zile, pauză de 7 zile şi cura se reia.
O cutie conţine 60 capsule a câte 330 mg.

Recomandari-Prin proprietăţile sale Hyper-Reum este un adjuvant în tratamentul reumatismului acut şi cronic, artrite şi artroze, gută şi edeme.

Capsule Hyper slabire 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- laxativă, diuretică, depurativă, dezinfectantă;

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza zilnică recomandată este de 3-6 capsule pe zi, cu pauză de 7 zile şi cura se reia.
O cutie conţine 60 capsule a câte 280 mg.

Recomandari-Adjuvant în cura de slăbire, ajută la depurarea şi fortifierea organismului. Reducerea în greutate este corelată cu o alimentaţie corespunzătoare, săracă în glucide şi lipide, bogată în fibre vegetale; se recomandă practicarea exerciţiilor fizice.

 

Capsule Hyper stres 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- tonifiantă a celulei nervoase, sedativă, depurativă, antioxidantă, de distrugere a radicalilor liberi nocivi cauzatori de afecţiuni inflamatorii şi degenerative;

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza zilnică recomandată este de 6 capsule pe zi, câte 2 capsule după fiecare masă principală. Pentru copii de la 13 ani în sus, doza recomandată este de 3 capsule pe zi, câte 1 capsulă după fiecare masă principală. Cura durează 2 luni, pauză de 2 săptămâni şi cura se poate relua.
O cutie conţine 60 capsule a câte 340 mg.

Recomandari-Adjuvant în stările de: stres, oboseală, insomnii, anxietate, hipersensibilitate, tulburări cardiace sau digestive cu substrat nervos, activitate intelectuală intensă, tulburări de menopauză.

 

Capsule Hyper tum 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- stimulează imunitatea organismului, ajutându-l să facă faţă solicitărilor fizice şi psihice la care este supus pe parcursul terapiei bolilor tumorale, depurativă, antioxidantă.

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza zilnică recomandată este de 6 capsule pe zi, câte 2 înainte de mâncare sau între mesele principale. Cura durează 2 luni, pauză de 2 săptămâni şi cura se poate relua.
O cutie conţine 60 capsule a câte 350 mg.

Recomandari-Produsul este un adjuvant în tratamentul preventiv şi curativ al bolilor tumorale prin stimularea imunităţii organismului. Inhibă diviziunea celulelor tumorale prin stimularea unor enzime specifice. Stimulează procesul de fagocitoză a celulelor tumorale. Depurează organismul de reziduurile care rămân în urma administrării citostaticelor şi în acelaşi timp potentează efectele medicamentelor de sinteză.
Recomandăm un regim alimentar bogat în fructe, legume şi seminţe, evitarea poluării şi a stresului.

 

Capsule Infostim 60 cps
Pret: 30 RON

Proprietati- prin intermediul substanţelor active pe care le conţine, produsul susţine structura extrem de complexă a sistemului nervos, sinteza de mediatori sinaptici, metabolismul extrem de activ al creierului, îmbunătăţeşte circulaţia cerebrală, combate stresul oxidativ, previne şi combate manifestările clinice ale stresului informaţional, îmbunătăţind astfel performanţele intelectuale;

Mod de folosire-Produsul Infostim este destinat persoanelor cu vârsta peste 16 ani, se administrează în felul următor: 1-3 capsule zilnic după mese, timp de 2 -3 luni, după care se recomandă o pauză de 1-2 luni, apoi cura se poate relua.
O cutie conţine 60 capsule a câte 330 mg.

Recomandari-persoanelor suprasolicitate informaţional, care în cadrul activităţilor tebuie să recepţioneze şi să prelucreze o cantitate foarte mare de informaţii, aşa cum se întâmplă în cazul elevilor, studenţilor, profesorilor, informaticienilor, juriştilor, jurnaliştilor, medicilor, farmaciştilor şi oamenilor de afaceri, pentru a preveni apariţia tulburărilor produse de stresul informaţional;
-persoanelor care prezintă deja manifestările clinice ale stresului informaţional, reprezentate prin oboseală, iritabilitate, anxietate, tulburări de somn, depresie psihică, tulburări neuro-vegetative şi tulburări sexuale.
-persoanelor care vor să-şi îmbunătăţească performanţele intelectuale pentru a putea face faţă cât mai bine solicitărilor informaţionale la care sunt supuşi.

Capsule Leurda 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- diuretică şi depurativă, hipotensivă, hipocolesterolemiantă, hemostatică, antiseptică, stomahică, vermifugă, antisclerotică.

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza recomandată este de 6 capsule pe zi, câte 2 capsule înaintea meselor principale în cure de 10 zile. Pauză 7 zile şi cura se poate relua.
O cutie conţine 60 capsule a câte 320 mg.

Recomandari-Adjuvant în: toxiinfecţii de diverse etiologii, gută, tabagism, hipertensiune arterială, hipercolesterolemie, helmintiaze, constipaţii, afecţiuni respiratorii (gripă, laringită, faringită, bronşită, astm bronşic) şi renale (nefrite, pielite, cistite, uretrite).

 

Capsule Momyrtidiab 60 cps
Pret: 20 RON

Proprietati-Această combinaţie de extracte naturale cu proprietăţi terapeutice deosebite, acţionează ca hipoglicemiant natural datorită celor două surse de insulină vegetală: charantina, substanţa activă din fructele de Momordica charantia şi myrtillina, substanţa activă din fructele de Vaccinium myrtillus. Ameliorează afecţiunile caracteristice diabeticilor, cauzate de circulaţia periferică defectuoasă. Ajută la tratarea sau ameliorarea infecţiilor digestive, a infecţiilor urinare, intestinale şi a bolilor reumatice. Restabileşte funcţia imunitară slăbită, ca urmare a folosirii timp îndelungat a antibioticelor sau a altor medicamente. Reduce grăsimile şi colesterolul din sânge, normalizând cele două forme de colesterol. Previne sau întârzie tulburările neurologice datorate înaintării în vârstă; este benefic în ameliorarea sechelelor de infarct miocardic, îmbunătăţeşte activitatea inimii.

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule după fiecare masă principală în cure de 6 săptămâni. Pauză 10 zile şi cura se poate repeta.
O cutie conţine 60 capsule a câte 215 mg.

Recomandari-Adjuvant în : scăderea glicemiei crescute la persoanele cu diabet zaharat non-insulino dependent, si în cazurile de diabet zaharat insulino dependent, cu scopul de a preveni afecţiunile circulaţiei periferice (retinopatia diabetică, hipertensiunea arterială, flebite, arterite), hipercolesterolemie. Adjuvant în : infecţii digestive (candidoză bucală şi digestivă, enterite, enterocolite), micoze, infecţii urinare (nefrite, uretrite, cistite, calculoză urinară) şi afecţiuni reumatice.

 

Capsule Napraznic 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- diuretică, depurativă, tonifiantă, antiseptică;

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza recomandată este de 6 capsule pe zi, câte 2 capsule după fiecare masă principală, în cure de 20 zile, pauză 7 zile şi cura se poate relua.
O cutie conţine 60 capsule a câte 320 mg.

Recomandari-Adjuvant în : detoxifierea organismului pe cale renală, digestivă şi sudoripară. Reduce inflamaţiile respiratorii, (faringită, laringită, bronşită), urinare (cistită), digestive (enterită, gastroenterită hemoragică). Ajută la vindecarea herpesului, bolilor de ochi, bolilor reumatismale, în impotenţă şi sterilitate.

 

Capsule Oftalmic 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati-Măreşte acuitatea vizuală şi ameliorează sensibilitatea celulelor vizuale; creşte rezistenţa capilarelor sangvine şi scade permeabilitatea celulară ; stimulează microcirculaţia venoasă care îndepărtează excesul de lichid din spaţiile intercelulare contribuind la eliminarea edemelor din jurul ochilor; întăreşte imunitatea ochilor împotriva agenţilor infecţioşi; combate oboseala ochilor;

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza recomandată este de 6 capsule pe zi, câte 2 capsule înainte de mâncare sau între mesele principale. Cura durează 2 luni, pauză de 2 săptămâni şi cura se poate relua.
O cutie conţine 60 capsule a câte 350 mg.

Recomandari-Persoanelor care doresc să-şi mărească acuitatea vizuală; persoanelor înaintate în vârstă; persoanelor care au activităţi solicitante pentru ochi cum ar fi cititul noaptea, cărora le redă expresivitatea normală a ochilor;
Acest supliment alimentar are rol în vindecarea unor traumatisme ale ochilor care s-ar putea transforma în boli. Adjuvant în : tratamentul conjunctivitelor şi inflamaţiilor oculare, în afecţiuni retiniene şi retinopatia diabetică.

 

Capsule Pedicuta 60 cps
Pret: 16 RON

Proprietati- diuretică, laxativă, antialcoolică, antitabagică, antireumatică, antitumorală.

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza recomandată este de 6 capsule pe zi, câte 2 capsule după fiecare masă principală în cure de 30 zile. Pauză de 7 zile şi cura se poate relua.
O cutie conţine 60 capsule a câte 350 mg.

Recomandari-Adjuvant în: diminuarea durerilor reumatice (artrite, artroze), în afecţiuni renale (edeme de natură renală, litiază renală, cistită), în constipaţii cronice, în boli hemoroidale, hepatite, hipertensiune arterială, în combaterea tabagismului şi alcoolismului, în dermatoze, împotriva căderii părului.

 

Capsule Protector Ficat 60 cps
Pret: 23 RON

Proprietati-Produsul are efect hepatoprotector, hepatotrofic, antihepatotoxic, hepatoregenerator, datorită silimarinei care previne penetrarea toxinelor în interiorul celulelor hepatice şi stimulează sinteza proteinelor, ajutând la regenerarea celulelor hepatice. Protejează integritatea membranei hepatocitelor nelezate şi stimulează refacerea ţesuturilor lezate, accelerând astfel procesul de vindecare a afecţiunilor ficatului, uşurează eliminarea compuşilor toxici, fiind un excelent detoxifiant hepatic. Are efect coleretic şi colagog, antispastic şi sedativ, reduce absorbţia intestinală a colesterolului şi a lipidelor, normalizând valoarea colesterolului. Stimulează funcţia pancreatică, favorizează eliminarea calculilor biliari mici, stimulează secreţia de interferon, care joacă un rol esenţial în vindecarea hepatitelor virale.

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi, după mesele principale. Cura durează 2 săptămâni, pauză de 1 săptămână şi cura se poate relua, dacă este nevoie.
O cutie conţine 60 capsule a câte 300 mg.

Recomandari-Adjuvant în : hepatite toxice (hepatita alcoolică şi medicamentoasă) şi în hepatite infecţioase, în perioada de convalescenţă, ciroză hepatică, insuficienţă hepatică, dischinezie biliară, calculoză biliară, hipercolesterolemie.

 

Capsule Slabire Max 60 cps
Pret: 20 RON

Proprietati- anorexigena (de scadere a poftei de mancare), scaderea gradului de transformare a glucidelor in grasimi si intensificarea proceselor de oxidare totala a zaharurilor datorita gumelor rezinice, acizilor tartric si hidroxicitric continuti in Garcinia cambogia; diuretica, usor laxativa, antioxidanta.

Mod de folosire-Pentru adulti, doza recomandata este de 6 capsule pe zi, cate 2 dupa fiecare masa principala in cure de o luna, puza de 2 saptamani si cura se reia.
O cutie contine 60 capsule a cate 320 mg.

Recomandari-Adjuvant in cura de slabire si obezitate. Contribuie la scaderea progresiva in greutate, reducand pofta de mancare si mentinanad un echilibru energetic sigur. Depureaza organismul de toxine. Asigura o slabire sanatoasa, eficienta si de durata.

 

Capsule Spirulina+Aloe+Catina 60 cps
Pret: 23 RON

Proprietati- vitaminizantă, mineralizantă, neurotonică, sedativă, antiseptică, imunostimulentă.

Mod de folosire-Pentru adulţi, doza recomandată este de 1-2 capsule pe zi înainte de mesele principale sau între mese, în cure de 30 zile.
O cutie conţine 60 capsule a câte 200 mg.

Recomandari-Adjuvant în: tonifierea, vitaminizarea şi mineralizarea organismului; în stări carenţiale diverse; întărirea sistemului imunitar; tonifierea sistemului nervos, fiind util în stări de oboseală accentuată şi epuizare nervoasă. Este recomandată şi în curele de detoxifiere generală a organismului. Ameliorează bolile articulare reumatice şi încetineşte osteoporoza. Îmbunătăţeşte vederea la diabetici, încetineşte scleroza vasculară şi cerebrală şi reglează tensiunea arterială. Este un remediu pentru intestinul leneş, calmarea colicilor, stimularea digestiei şi înlăturarea diareei. Corectează tulburările metabolice. Este indicat în hipertrofia de prostată.

 

Bitter taina plantelor fara alcool 200 ml
Pret: 12 RON

Proprietati- tonic, stimulent general al organismului, imbunatatirea circulatiei periferice, antihemoroidal, usor laxativ, imunostimulent, depurativ, digestiv, coleretic-colagog, analgezic, geriatric, antioxidant.

Mod de folosire-Bitterul Taina Plantelor fara alcool se administreaza adultilor, in doza medie, cate 30 ml pe zi, in 3 reprize, dupa sau inainte de mancare. Doza maxima pentru adulti este de 50 ml pe zi. Se administreaza ca atare sau dizolvat in apa, ceai, suc sau sirop natural. Cura dureaza 6 saptamani, pauza de 2 saptamani si cura se poate relua.
Pentru copii de la 6 ani in sus, doza este de 14-20 ml zilnic, administrata in 3 reprize ca si pentru adulti.

Recomandari-Prin continutul bogat in substante active valoroase (vitamine si minerale), Bitterul Taina Plantelor fara alcool contribuie la tonifierea organismului si intarirea imunitatii naturale. Proprietatea depurativa a acestui produs il face sa fie foarte eficient in curatirea organismului de toxine. Prin actiunile coleretice-colagoge, actioneaza asupra bilei si ficatului, stimulandu-le activitatea. Stimuleaza circulatia periferica.

Bitter cardiovascular 200 ml
Pret: 15 RON

Proprietati- tonifica inima si vasele de sange, regleaza tulburarile de ritm cardiac ; intareste peretii capilari ; stimuleaza circulatia periferica ; depureaza organismul de toxine, hipotensive, hipocolesterolemiante, antianemice, imunostimulent.

Mod de folosire-Uz intern - cate o lingurita de Bitter Cardiovascular dizolvat in ceai sau apa, inainte de masa si una dupa masa, de 3 ori pe zi, in cure de 6 saptamani. Persoanele care nu au voie sa consume alcool vor dizolva bitterul in apa sau ceai fierbinte, lasand 5-10 minute sa se evapore alcoolul sau acest produs se poate inlocui cu Bitter Cardiovascular capsule.
Uz extern : frectii, masaje, comprese.

Recomandari- adjuvant in tonifierea inimii, tahicardie, aritmii, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, hipercolesterolemie, anemii, edeme cardiace, insomnii, tulburari de menopauza, anxietate (teama, neliniste).

 

Bitter ierburile vietii 200 ml
Pret: 15 RON

Proprietati-Proprietati: produsul Bitter „Ierburile vieţii” este obţinut din 21 de plante medicinale. Acesta are un efect energizant şi tonifiant asupra sistemului nervos, înlătură blocajele energetice, ajută la calmarea generală a organismului şi conferă o stare de confort psihic şi echilibru emoţional. Prin conţinutul bogat în substanţe active, produsul Bitter „Ierburile vieţii”, atat sub forma de tinctura, cat si de capsule sau ceai, este un remediu eficace în armonizarea tuturor funcţiilor vitale ale organismului. Ajută la depurarea şi detoxifierea organismului de reziduuri şi toxine, purifică sângele, elimină excesul de apă şi secreţii prin diureză şi expectoraţie. Corecteaza carentele de vitamine si minerale si intăreşte imunitatea naturală a organismului datorită caracterului vitaminizant şi mineralizant.

Mod de folosire-Uz intern - cate o lingurita de Bitter Ierburile vietii dizolvat in ceai sau apa, inainte de masa si una dupa masa, de 3 ori pe zi, in cure de 6 saptamani. Persoanele care nu au voie sa consume alcool vor dizolva bitterul in apa sau ceai fierbinte, lasand 5-10 minute sa se evapore alcoolul sau acest produs se poate inlocui cu Bitter Ierburile vietii capsule.
Uz extern:- frectii, comprese, masaje.

Recomandari-Adjuvant in: tonifierea sistemului nervos si in ameliorarea unor afectiuni nervoase (dureri de cap, migrene, depresii, anxietate, insomnii), imbunatatirea functiilor psihice (memorie, concentrare, atentie, coordonare), artrite si artroze, edeme de natura renale, reumatismala sau cardiaca.

 

Bitter taina plantelor lichid 200 ml
Pret: 15 RON

Proprietati- tonic, stimulent general al organismului, imbunatatirea circulatiei periferice, antihemoroidal, usor laxativ, imunostimulent, depurativ, digestiv, coleretic-colagog, analgezic, geriatric, antioxidant.

Mod de folosire-Intern- cate o lingurita de Bitter Taina Plantelor dizolvat in ceai sau apa, inainte de masa si una dupa masa, de 3 ori pe zi, in cure de 6 saptamani.Persoanele care nu au voie sa consume alcool vor dizolva bitterul in apa sau ceai fierbinte, lasand 5-10 minute sa se evapore alcoolul sau acest produs se poate inlocui cu Bitter Taina plantelor capsule.
Extern:- frectii, comprese, masaje.

Recomandari-Asociatia de plante din compozitia produsului a fost astfel gandita ca sa faca din acest produs un tonic si stimulent general al organismului, un reglator al functiilor vitale.
Este un adevarat elixir al vietii prin multiplele actiuni binefactoare asupra sanatatii si starii generale a corpului.
Previne si amelioreaza o mare varietate de boli, iar atunci cand boala este grava , micsoreaza durerea. Inlatura oboseala si stresul dandu-ne o buna dispozitie de munca prin continutul bogat in substante active valoroase. Intareste imunitatea naturala a organismului prin cresterea rezistentei de aparare in fata agentilor patogeni, fiind indicat in: viroze, gripe, boli infectioase cu stafilococi, streptococi, micoze.
Imunitatea crescuta ajuta organismul in lupta cu factorii cancerigeni, producatori de tumori benigne sau maligne.
Detoxifica organismul, stimuland eliminarea toxinelor pe cale renala, digestiva si sudorifica. Ajuta digestia, diminueaza durerile abdominale si elimina balonarile, prin caracterul coleretic- colagog calmeaza crizele de colecist. Fiind usor laxativ este indicat in curele de slabire, in tratamentul antihemoroidal si in constipatiile cronice. Amelioreaza durerile reumatismale prin efectul analgezic. Calmeaza durerile de cap de natura nervoasa, reumatica sau biliara. Imbunatateste circulatia periferica defectuasa in afectiuni ale arterelor sau venelor, folosindu-se sub forma de masaje.
Intarzie procesul de imbatranire prin reglarea functiilor organismului, incetineste osteoporoza, calmeaza durerile articulare, intareste vederea. Poate fi folosit si in gastrite hiperacide si ulcer gastro-duodenal prin substante active care scad sau neutralizeaza acidul gastric in exces, impiedicand prin aceasta aparitia esofagitei de reflux.

 

Bitter cardiovascular capsule 60 cps
Pret: 17 RON

Proprietati-Produsul Bitter Cardiovascular capsule este un extract integral obtinut din 30 de plante medicinale valoroase, plante care intra in compozitia bitterului lichid de concepţie originală 'Cardiovascular'. Acest supliment este special conceput pentru fortifierea inimii, a sistemului circulator, contribuind la reglarea tulburărilor de ritm cardiac. Acţionează asupra reducerii hipertensiunii arteriale şi a valorii colesterolului total, cât şi asupra normalizării celor două fracţiuni de colesterol (HDL şi LDL). De asemenea este indicat şi în angina pectorală, tahicardie, ateroscleroză. Datorită efectelor sale duce la îmbunătăţirea circulaţiei generale şi periferice, la tonifierea vaselor de sânge şi a pereţilor capilari, la stimularea procesului de formare a globulelor roşii. Influenţează pozitiv tulburările de menopauză. Întăreşte imunitatea naturală a organismului datorită caracterului vitaminizant şi mineralizant.

Mod de folosire-Adulţi: 2 capsule de 3 ori pe zi, după mesele principale, în cure de 6 săptămâni, cu pauze de 10 zile.

Recomandari-Adjuvant în tonifierea inimii, reglarea tulburărilor de ritm cardiac, hipertensiune arterială, tahicardie, angină pectorală, edeme cardiace, hipercolesterolemie, stimularea circulaţiei periferice, tulburări de menopauză, anxietate, anemii, insomnii

 

Bitter ierburile vietii capsule 60 cps
Pret: 17 RON

Proprietati-Proprietati: produsul Bitter „Ierburile vieţii” capsule este obţinut din 21 de plante medicinale. Acesta are un efect energizant şi tonifiant asupra sistemului nervos, înlătură blocajele energetice, ajută la calmarea generală a organismului şi conferă o stare de confort psihic şi echilibru emoţional. Prin conţinutul bogat în substanţe active, produsul Bitter „Ierburile vieţii” capsule este un remediu eficace în armonizarea tuturor funcţiilor vitale ale organismului. Ajută la depurarea şi detoxifierea organismului de reziduuri şi toxine, purifică sângele, elimină excesul de apă şi secreţii prin diureză şi expectoraţie. Corecteaza carentele de vitamine si minerale si intăreşte imunitatea naturală a organismului datorită caracterului vitaminizant şi mineralizant..

Mod de folosire-Bitter « Ierburile vieţii »- capsule se foloseşte astfel : adulţi, câte 2 capsule de 3 ori pe zi, după mesele principale, în cure de 6 săptămâni, cu pauze de 10 zile; copii de la 6 ani in sus: 1 capsulă de 3 ori pe zi, după mesele principale, în cure de 3 săptămâni, cu pauze de 10 zile

Recomandari-Recomandări: adjuvant în: tonifierea sistemului nervos şi în ameliorarea unor afecţiuni nervoase (dureri de cap, migrene, depresii, nevroze, anxietate, insomnii), îmbunataţirea funcţiilor psihice (memorie, concentrare, atenţie, coordonare), artrite şi artroze, edeme de natură renală, reumatismală sau cardiacă.

 

Bitter taina plantelor capsule 60 cps
Pret: 20 RON

Proprietati-Produsul natural 100% Bitter 'Taina Plantelor' capsule este un extract integral obţinut din 30 de plante medicinale, plante care intră în compoziţia bitterului de concepţie originală 'Taina Plantelor'.Prin conţinutul valoros în substanţe active înlătură oboseala şi stresul, redă buna dispoziţie, având multiple acţiuni binefăcătoare asupra sănătăţii şi stării generale a organismului. Întăreşte imunitatea naturală a organismului prin creşterea rezistenţei de apărare împotriva agenţilor patogeni. Este un stimulent general al organismului, un reglator şi întăritor al funcţiilor vitale, contribuind la reglarea metabolismului general.Stimulează eliminarea toxinelor pe cale renală, digestivă şi sudorifică, prin caracterul detoxifiant şi depurativ. Datorită proprietăţilor antispastice şi carminative îmbunătăţeşte procesul de digestie, ajută la combaterea indigestiilor, a spasmelor gastro-intestinale, greţurilor, fiind indicat şi în lipsa poftei de mâncare, iar prin caracterul coleretic-colagog calmează crizele de colecist. Prin caracterul antiseptic şi bactericid inactivează microbii care ajung în tubul digestiv, prevenind astfel infecţiile digestive şi intestinale.
Calmează durerile de cap, de natură nervoasă, reumatică sau biliară, prin efectul analgezic. Întârzie procesul de îmbătrânire prin reglarea şi îmbunătăţirea funcţiilor organismului, calmează durerile articulare, întăreşte vederea, oferă o stare fizică şi mentală benefică, prevenind procesele care duc la îmbătrânirea precoce.

Mod de folosire-Adulţi: 2 capsule de 3 ori pe zi, după mesele principale, în cure de 6 săptămâni, cu pauze de 10 zile; copii: o capsulă de 3 ori pe zi, după mesele principale, în cure de 3 săptămâni, cu pauze de 10 zile.

Recomandari-Adjuvant în înlăturarea oboselii şi stresului, intensificarea activităţii fizice şi intelectuale, depurarea organismului, prevenirea şi încetinirea aterosclerozei, în geriatrie, în afecţiuni digestive (dispepsii, enterite, colite, meteorism, flatulenţă), lipsa poftei de mâncare, în crize de colecist, reglarea metabolismului, înlăturarea migrenelor, în ameliorarea afecţiunilor reumatismale şi în îmbunătăţirea circulaţiei periferice

Elixirul vietii Ro 250 ml
Pret: 25 RON

Proprietati- tonic, vitaminizant, energizant, detoxifiant, antiseptic, bacteriostatic şi bactericid, hipocolesterolemiant, hepatotrofic.

Mod de folosire- 2-3 linguri de Elixirul vieţii ro pe zi, dizolvat în apă minerală sau plată, în proporţie de 1 :6, sau se bea ca atare, înainte sau după mesele principale. Cura durează 6 săptămâni ; după o pauză de 2 săptămâni cura se poate relua. Nu se ia doză mare seara la culcare întrucât are proprietăţi tonifiante. Nu se supradozează la femeile gravide.
Nu conţine arome sau coloranţi sintetici.

Recomandari-Întăreşte imunitatea naturală prin conţinutul mare în vitamine şi minerale. Este neurotonic şi sedativ asupra sistemului nervos utilizându-se în : nevroze, stări depresive sau anxioase, epuizare nervoasă, insomnii, îmbunătăţirea activităţii intelectuale. Este un energizant fizic de excepţie. Adjuvant în : infecţii ale pielii, furuncule, psoriazis, zona zoster, arsuri. Este indicat în hipercolesterolemie întrucât înlătură grăsimile de pe vasele de sânge, ceea ce va întârzia procesul de ateroscleroză şi ateromatoză. Adjuvant în afecţiuni cardiace legate de circulaţia periferică (cardiopatie ischemică, arterită, varice), în afecţiuni ale tractului digestiv (gastrite, ulcer, colon iritabil, hepatite), în boli reumatice, inflamaţii ale prostatei, tumori benigne şi maligne(cancer de colon, ciroză), afecţiuni respiratorii (faringită, laringită, astm bronşic, tuberculoză, cancer pulmonar). În geriatrie încetineşte îmbătrânirea şi ridarea tenului. Are rol în detoxifierea organismului şi reducerea efectelor negative ale chimioterapiei. Este un remediu pentru intestinul leneş, calmarea colicilor, înlăturarea diareei şi stimularea digestiei. Elixirul vieţii este util în eliminarea microorganismelor patogene ca : Salmonella, stafilococi, streptococi, Candida albicans. Stimulează procesul de eritropoeză corectând anemia şi având efecte pozitive asupra oboselii şi distoniei musculare. Este un factor antioxidant, ajutând la protecţia ţesutului nervos al creierului faţă de acţiunea radicalilor liberi.

 

Enzimax 60 cps
Pret: 20 RON

Proprietati-Enzimele sunt mai importante în organism decât orice alt element activ ca ajutor al procesului de digestie şi pentru menţinerea sănătăţii întregului sistem digestiv. Echilibrul organismului nostru şi calea de a ne proteja de îmbolnăviri sunt asigurate de enzime. Produsul ENZIMAX este special conceput pentru suplimentarea alimentaţiei noastre cu un complex de enzime naturale care substituie deficitul enzimatic pancreatic, gastro-intestinal şi biliar care poate să apară la mulţi dintre noi. Aceşti fermenţi de natură proteică, enzimele, sunt indispensabili pentru desfăşurarea corectă a digestiei deoarece aceştia au un rol foarte important în transformarea alimentelor în substanţe asimilabile, necesare nutriţiei organismului : aminoacizi, vitamine, minerale . Acest supliment alimentar crează un pH optim pentru digestie în cazul unei insuficienţe secretorii a stomacului şi a pancreasului , corectează şi reglează activitatea vezicii biliare, a ficatului, a pancreasului şi a intestinului gros . Reechilibrează flora intestinală datorită conţinutului bogat în probiotice, previne efectele neplăcute ale flatulenţei prin uşurarea eliminării gazelor din intestine. Stimulează motilitatea intestinală . Ajută la eliminarea toxinelor din organism . Inlătură simptomele majore care indică o insuficienţă enzimatică : arsuri la stomac, indigestie, senzaţia de greutate în stomac, balonarea , oboseala sau starea de epuizare, pierderea apetitului .

Mod de folosire-Pentru adulţi , doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule în timpul meselor sau la nevoie .

Recomandari-Adjuvant în insuficienţă secretorie pancreatică şi biliară, tulburări digestive datorate excesului alimentar sau motilităţii intestinale reduse, dispepsii biliare, colite şi enterocolite, meteorism, constipaţii

 

Hyper Stevia Rebaudiana 50 ml
Pret: 8 RON

Proprietati- hipoglicemiant prin stimularea secreţiei de insulină, acţionând direct pe insulele Langerhans din pancreas dar şi o acţiune de scădere a zahărului din sânge, explicată ştiinţific printr-o mai bună respiraţie celulară la nivelul mitocondriilor şi prin inhibiţia glucogenezei;
- pentru scăderea în greutate- prin puterea noncalorică şi prin scăderea poftei de mâncare acţionând atât asupra centrului foamei şi saţietăţii din hipotalamus cât şi asupra terminaţiilor nervoase din stomac şi reglarea proceselor gastro-intestinale;
- diminuează dorinţa de a fuma şi de a consuma alcool;

Mod de folosire-INTERN: sub formă de picături în ceai, cafea, alte lichide sau în produse de cofetărie şi patiserie, după gust. Nu are contraindicaţii.

Recomandari-Hyper Stevia rebaudiana se recomandă tuturor persoanelor care doresc să înlocuiască zahărul rafinat, zaharină, alţi îndulcitori existenţi pe piaţă cu un îndulcitor natural. Se recomandă în mod special persoanelor cu hiperglicemie şi celor bolnave de diabet întrucât este un îndulcitor noncaloric. Acest îndulcitor poate fi folosit de persoanele suferinde de fenilcetonurie-care nu au voie să folosească îndulcitori sintetici de tipul aspartamului.
Este un adjuvant în tratamentul enterocolitelor de fermentaţie şi colon iritabil.

 

Hypertonic natural 200 ml
Pret: 10 RON

Proprietati- tonifiant general, vitaminizant şi mineralizant, diuretic-depurativ, coleretic-colagog, vasoprotector, antihelmintic;

Mod de folosire- 3 linguriţe pe zi pentru copii şi 3 linguri pe zi pentru adulţi dizolvate în apă minerală sau ca atare după mesele principale.

Recomandari-Siropul Hypertonic Natural este folosit pentru stimularea activităţii fizice şi intelectuale prin întărirea funcţiilor psihice (memoria, atenţia, gândirea), înlăturarea oboselii, stresului şi întărirea imunităţii naturale.
Stimulează procesul de formare a globulelor roşii fiind indicat în anemii. Elimină toxinele din corp şi acidul uric din articulaţii. Stimulează secreţia bilei şi eliminarea ei în intestin, siropul fiind indicat în: dichinezii biliare, hepatite, hipercolesterolemie. Este un adjuvant în refacerea permeabilităţii şi fragilităţii vasculare, în tonifierea pereţilor vasculari (adjuvant în: arterite, flebite, prevenirea accidentelor vasculare, prevenirea depunerii calciului pe vasele de sânge). Prin proprietăţile antihelmintice şi laxative, Hypertonic Natural este indicat în combaterea viermilor paraziţi (helmintiaze). Ajută la detoxifierea alcoolică şi tabagică prin substanţele active şi prin aportul vitaminic de lipsa cărora suferă persoanele dependente de tutun şi alcool.
Siropul este un adjuvant în lupta organismului cu afecţiunile tumorale.
Este folosit în cure de lungă durată de către copii, adulţi şi bătrâni. Nu are contraindicaţii

 

Imunotonic sirop 200 ml
Pret: 12 RON

Proprietati- imunostimulent, tonifiant, vitaminizant, antioxidant, antialergic.

Mod de folosire- câte 3 linguri de sirop pe zi ,dizolvat în apă minerală sau plată, după mesele principale, în cure de lungă durată.

Recomandari-Produsul redă vitalitatea şi buna dispoziţie prin întărirea imunităţii naturale a organismului, a rezistenţei de apărare împotriva infecţiilor (adjuvant în: viroze, gripe, infecţii respiratorii, renale, reumatismale). Este indicat în vitaminizarea şi întărirea organismelor slăbite, în tonifierea celulei hepatice, în afecţiuni tumorale. Are o acţiune favorabilă asupra întregului aparat cardiovascular. Adjuvant în alergii de diverse etiologii.

Infostim Junior 60 cps
Pret: 20 RON

Proprietati-Infostim Junior susţine structura extrem de complexă a sistemului nervos şi metabolismul extrem de activ al creierului; susţine capacitatea de recepţionare şi de prelucrare a informaţiilor de către sistemul nervos al copilului; stimulează memoria şi capacitatea de concentrare a atenţiei; combate stresul oxidativ; previne şi combate manifestările clinice pe care stresul informaţional le-ar putea produce la copil;

Mod de folosire-Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani, se recomanda o capsulă pe zi, între 12 şi 16 ani 2 capsule pe zi.
Contraindicaţii:- nu se va administra la copii sub 8 ani sau la copii alergici la unul din elementele componente.
O cutie conţine 60 capsule a câte 300 mg.

Recomandari-Elevilor suprasolicitaţi informaţional în cadrul activităţii şcolare şi extraşcolare ; copiilor şi elevilor care vor să-şi îmbunătăţească performanţele intelectuale, mai ales în perioada unor examene sau concursuri; copiilor care prezintă deja manifestările stresului informaţional, reprezentate de oboseală, apatie sau iritabilitate, scăderea capacităţii de concentrare a atenţiei, tulburări de memorie, scăderea performanţelor şcolare, tulburări de somn, somnolenţă sau insomnie, tulburări digestive, tulburări ale apetitului, greţuri, vărsături, diaree, constipaţie.